tirsdag den 9. august 2011

Mirabellemiraklet



Det er bare at række hånden ud og plukke.

I skåle, spande, baljer.


I dag skal de blive til saft, men først skal de skylles.

Et par blade skader ikke, men kviste, spindelvæv og ørentviste koger vi ikke saft på.

Fjern også alle bær med råd eller mug på. Kun friske bær til frisk saft.



Tuttifrutti - rockmusik eller saftkoger?

Vand i nederste etage, bær i øverste.
Låg på og koge-koge-koge.

Efter ½-1 time er bærrene faldet sammen og saften kan tappes.

Smag til med sukker eller Multisød, du bestemmer selv kalorieindholdet.





Tilbage hænger den vidunderligste duft en tid endnu.



Tips
Atamon - nej tak. Saften fryses ned i halvlitersflasker. Fyld dem ikke for hårdt.

Hæld kun 1 dl saft i et par stykker, låg på og læg dem ned i fryseren.
Hurtig saftevand laves ved at fylde flasken med vand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar