onsdag den 5. oktober 2011

Butternut kerner

I dag skal jeg bruge kernekraft


og tilslutter mig hermed bevægelsen imod madspild


Der er ikke voldsomt mange kerner i butternut squash,


-men pil dem ud, skyl dem og rens dem for 'kødrester'


svits dem på en tør pande med groft salt,
og du har 'græskarkerner' til snacks eller salat de næste dage.





3 kommentarer:

  1. Godt du er med på stop spild af mad bølgen! Din blog har fået en ny fast læser :-)

    Stop Spild Af Mad er i øvrigt begyndt at overtage Jyllands-Posten. Du er velkommen til at blande i debatten:

    http://blogs.jp.dk/stopmadspild/2011/11/17/enlige-straffes-med-madspild/

    KH
    Selina

    SvarSlet
  2. Hej Selina.

    Jeg har aldrig helt forstået ´spild af mad´, men finder det helt naturligt og udfordrende at bruge det hele. Sundt, sjovt, billigt.

    Jeg har været inde at læse artiklen og undres over, at nogen kan fare i flint over et så fredeligt budskab.

    Jeg støtter absolut din tankegang i projektet.

    SvarSlet
  3. Hej Ida

    Super god idé. To spørgsmål:
    1. Kan man også gøre det med Hokaido-kerne
    2. Tæller de som grønsager eller som ekstra i DDV's program?

    Hilsner og tak for en fed side
    Tina :)

    SvarSlet