Denne marmelade smager aldeles skønt, er billig og let at lave, nordisk (hvis man vælger danske æbler) og kalorielet
- hvad mere kan man forlange?
Du skal bruge
500 g æbler
½ dl vand
1 spsk Multisød
1 tsk kanel
evt. ½ tsk geleringspulver, f.eks. grøn Melatin
Udkern æblerne og skær dem i kvarte.
Kog dem møre i lidt vand (med skrællen på).
Bland Multisød, kanel og geleringspulver sammen i en kop.
Blend æblerne, drys 'kanelsukkeret' over
og giv marmeladen et kort opkog.
3 glas marmelade rigere, her er både til eget forbrug
og til en lille venindegave.
Tak til Bente fra wellness-opholdet for opskriften.
Tips: En hurtig dessert:
Da marmeladen kun indeholder frugt, kan man bruge
125 g af marmeladen med en lille klat DDV yoghurt.
Sikke et flot patentglas!
SvarSletMå jeg spørge hvilket mærke det er?