tirsdag den 20. september 2011

Grønsagsjuice

Guld på glas


Grønsagsjuice bliver man totalt hooked på. Lidt ingefær, en økologisk citron og evt. et æble, så kan man justere smagen i alle retninger.

I dag bruger jeg
3 gulerødder, et stykke agurk, ½ pastinak, ½ rød peberfrugt,
1 cm ingefær, 1/4 citron med skal, 3 små rødbeder, lidt salat


Du kan bruge ALLE grønsager, f.eks. giver stilken fra broccoli en lækker cremet juice. Grønsagerne skal skylles, men ikke skrælles. Det samme med citron, æble, ananas o.s.v.

Det smager lige så godt, som det ser ud
I stedet for kalorieindhold vil jeg i dag remse vitaminerne op:

A, B1, B2, B3, B6, B9, C og E-vitamin.
A, B9 og C-vitamin er nu opfyldt for hele dagen.
Mineraler er der naturligvis også i:
Ca, P, Fe, I, K, Cu, Mg, Se, Zn.
K og Cu er opfyldt med halvdelen af anbefalet mængde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar