tirsdag den 2. oktober 2012

Hokaido fritter

Det er hokaido tid - HURRA.


Chips eller fritter - kald dem hvad du vil - de bliver bløde, men smager FANTASTISK.


Du deler hokaidoen i 2.
Skraber kernerne ud med en ske.
Skærer ½ cm tykke skiver. Skrællen bliver på.


Kom 1 stor tsk pommesfriteskrydderi i en stor plasticpose sammen med 2 tsk olie.
Kom skiverne i, puste-puste-puste posen op og ryst godt.
Gentages til alle skiverne er krydrede.
Læg skiverne på en bageplade og drys tørret hvidløg over til sidst.
Bages 15 minutter, vendes og bages 15 minutter mere ved 200 grader uden varmeluft.


Spis dem som snacks eller tilbehør. Varme eller kolde.

Høj smag og lav kalorie.

Tips: brug pizzakrydderi, allroundkrydderi eller andre af dine foretrukne krydderier eller krydderurter.




Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar