Den er skøn og mild og rund - og ligner lidt en forvokset jordnød.
Der er ikke mange kerner i, så du kan næsten bruge det hele.
I dag er det suppe dag, jeg fjerner først kernerne,
de kan renses og ristes som græskarkerner senere.
Derefter skal den skrælles.
Derefter skal den skrælles.
Suppe laves af
½ liter bouillon
½ butternut squash
1 løg100 g gulerod
100 g porre
lidt timian
chiliflager
salt & peber
Skær grønsagerne i stykker og kog dem i bouillon
sammen med krydderierne, ca 20 minutter.
Den færdige suppe kan blendes og serveres med en klat yoghurt.
Bonusinfo
400 g suppe indeholder kun 60 kalorier,
fordelt på 23% protein, 64% kulhydrat og 14% fedt
Det ser meget lækkert ud, og jeg elsker supper, men jeg har nu aldrig set en Butternut Squash på Møn, men jeg må spørge i den lokale SuperBrugs om de kan få den hjem.
SvarSletKh. Dorthe
Supper...mmmm
SvarSletJeg elsker supper i alle afskygninger...så den her skal da helt klart prøves :)
Tak for opskriften:)
Knus og kram herfra
Til Dorthe - Jeg købte den i Løvbjerg - har I sådan én på Møn?
SvarSletTil Elfepigen - selvtak. Du smager den bare godt til med chili/hvidløg/ingefær, eller hvad du nu lige har lyst til på dagen. Jeg kom kyllingetern i og spiste suppen til aften.
Kh. Ida