lørdag den 1. oktober 2011

Torskerogn med remoulade

Der skal ikke meget til at pifte en torskerogn op.

Imens rognen steger på panden,

findes remouladen og bønner fra i går frem, blomkål dampes, hokaido rives


og til sidst drysses med lidt kryddergrønt og 1 tsk olie-eddike dressing


Her er 100 g rogn og 25 g remoulade
og grønsagerne er kolde og varme,
orange, grønne og hvide,
sprøde og bløde.

Bonusinfo

Sammen med 30 g groft knækbrød indeholder måltidet
332 kalorier, fordelt på 26% protein, 42% kulhydrat og 31% fedt.

3 kommentarer:

  1. 1000 tak for al den dejlige inspiration, jeg er ofte inde på bloggen for at blive inspireret.
    God lørdag
    kh hanne

    SvarSlet
  2. Hej Hanne,
    Tak for din kommentar, der er dejligt at høre, at du kan bruge inspirationen. Somme tider er jeg i tvivl, om det er for enkelt, det jeg lægger ind - men det er min overbevisning, at det skal være let at leve sundt. Du er jo velkommen til at tilmelde dig som 'fast læser' på siden. Jeg har netop lagt boxen øverst, så det forhåbentlig skulle være lidt nemmere at tilmelde sig.
    Med venlig hilsen
    Ida

    SvarSlet
  3. Hej
    Jeg er skam fast læser - det har jeg været i et stykke tid (siden Marlene skrev om dig)smil..

    SvarSlet