Januars projekt skal være at købe så lidt som muligt
- eller sagt på en anden måde -
at få brugt alle de skønne sager, jeg har til overs fra jul og nytår.
Vi starter med grønkålssuppe..
Bygger videre på en portion, jeg havde i fryseren. Hvis du skal
lave suppen fra bunden, kan du bruge bouillon, gulerod,
selleri, porre, kartoffel, løg og MASSER af grønkål.
Kog det mørt og giv det en omgang med stavblenderen.
I min var der også røget kød (hamburgerryg)
efter inspiration fra julemarked i Flensborg.
juleosten skal der også anvendes noget af,
og de her gojibær blev ikke brugt i julen - men pynte, det gør de
Dagens genbrugsret blev herefter
grønkålssuppe med yoghurt og gojibær - og gratineret ostebrød.
Kalorieforbruget ender helt sikkert indenfor rammerne,
men i dag springer jeg udregningen over.
Tips: Brug nogle af vintergrønsagerne til en kæmpe portion suppe.
En oprydningssuppe. Og frys gerne ned i portioner,
så du har et lækkert mellemmåltid eller hovedmåltid -
alt efter hvilket tilbehør, du vælger.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar